Adatvédelmi titoktartási nyilatkozat – Jelentkezési felület

Az Infineon Technologies AG és leányvállalatai nagy hangsúlyt helyeznek a személyes adatatok védelmére. E törekvés, és a törvényi előírások alapján tájékoztatjuk Önt megadott adatai gyűjtésének, felhasználásának, feldolgozásának folyamatáról a kapcsolatfelvétel során.

Az adatgyűjtés oka és az adatok felhasználása

Megadott adatait a kapcsolatfelvételi folyamat során kizárólag a nyíltnapon történő részvétel érdekében és ahhoz kapcsolódoan gyűjtjük és használjuk fel. A jelentkezések során összegyűjtött és feldolgozott adatok nem kerülnek illetéktelenek kezébe, biztonságuk szervezési és technikai háttér által biztosított.

Adatfeldolgozás és adatmegőrzés az Infineon csoporton belül

Amennyiben Ön az Európai Unióban él, adatait az európai, a vonatkozó nemzeti és különös tekintettel a Német Szövetségi Adatvédelmi Törvény (BDSG) előírásainak megfelelően kezeljük. A jelentkezés során megadott információkat kapcsolatfelvételre használjuk, azokból a továbbiakban legfeljebb anonim módon, tömegesen feldolgozott belső kimutatás készül. Az Ön személyes adatait egyéb célokra nem használjuk fel.

Adatok átadása harmadik félnek

A megadott információt a vállalat HR munkatársai kezelik, bizalmasan őrzik és harmadik fél számára nem adják át.

A vállalatnál irányadó, a konkrét álláspályázatokra vonatkozó adatvédelmi irányelvekrõl itt tájékozódhatt: http://www.infineon.com/cms/en/about-infineon/privacy-policy/data-protection-policy/